Цени / Детски фотосесии

Запечатайте детските години на Вашите слънца!
Искате да направите професионални снимки на Вашите деца? Запазете си час предварително! Това ще ни позволи да се подготвим за Вас. Съобразете часа с дневния режим на детето - трябва да е наспано и нахранено за да бъде в добро настроение. Вземете любимата му играчка и се пригответе да си направите няколко снимки с него - това ще му помогне да се отпусне. След фотосесията избирате снимките, които най - много Ви харесват. Обработваме ги на следващия ден и ги получавате разпечатани в размер 13/18 см. + електронните файлове в пълен размер на Ваш електронен носител. Получавате само избраните и заплатени файлове. Няма ограничение в броя избрани снимки - колкото повече фонове, аксесоари и дрешки ползваме, толкова повече различни снимки ще имате! Над определен брой правим подаръци и отстъпки!

Студийни фотосесии

Студийните снимки правим в нашето студио. Намира се в гр. Стара Загора, в бизнес център "Тонус". Студиото е високо, просторно, има поне 3 къта за снимане, има място за преобличане, удобен паркинг. Разполагаме с голяма, озеленена тераса, на която предстои откриването на детски кът. За дечицата имаме набор от различни фонове и декори, които съобразяваме според повода, възрастта, дрешките на детето и предпочитанията на родителите.
Детски фотосесии
Детски фотосесии
Детски фотосесии
Детски фотосесии
  • Малка студийна фотосесия - 10 кадъра Цена: 60 лв.
  • Средна студийна фотосесия - 15 кадъра Цена: 80 лв.
  • Голяма студийна фотосесия - 20 кадъра Цена: 100 лв.
Над 20 избрани кадъра получавате 20% отстъпка от цената за изработване на фотокнига с избраните от Вас снимки!

Външни фотосесии

В града ни има толкова много прекрасни места за снимане! А и какво по-хубаво от естествения фон! Паркове, детски площадки с цветни люлки и пързалки - идеални места за снимки на Вашето дете. Там то се чувства прекрасно и снимките запечатват естествените му емоции по време на игра.
Детски фотосесии
Детски фотосесии
Детски фотосесии
Детски фотосесии
  • Малка външна фотосесия - 15 кадъра Цена: 100 лв.
  • Средна външна фотосесия - 20 кадъра Цена: 130 лв.
  • Голяма Външна фотосесия - 25 кадъра Цена: 150 лв.
Над 20 избрани кадъра получавате 20% отстъпка от цената за изработване на фотокнига с избраните от Вас снимки!