Цени / Заснемане на събития

Репортажно отразяване на събития
При репортажното отразяване на събития не правя предварително режисирани кадри. Снимам това, което се случва. Стремя се да уловя всеки важен момент по най-добрия възможен начин с наличната техника, умения и опит. Предпочитам да снимам незабележимо за да запечатам непринудени емоции. Предварително се запознавам със спецификата на мястото на събитието и ако е необходимо поставям допълнително осветление. За рамките на града транспорт не начислявам. За събития извън гр. Стара Загора цената за транспорт е 0.25 лв./км. в едната посока.

Кръщенета

Репортажно заснемане на ритуала в църквата. Снимам всички важни моменти и детайли. Правя групови снимки извън църквата. 15 минутна фотосесия на кръщелника в двора на църквата. Получавате 100 - 150 обработени снимки на персонализиран диск в кутийка с обложка.
Цена: 120 лв.

Пакет с фотокнига 20/20 см
Цена: 150 лв.

Семейни тържества

Снимам репортажно всички важни събития. Правя непринудени портрети на главните участници и гостите на събитието. Получавате 100 - 150 обработени снимки на час, на персонализиран диск в кутийка с обложка.
Цена: 100 лв. за първия час.
Всеки следващ час струва 80 лв.

Корпоративни събития

Репортажно отразяване на различни корпоративни събития - откриване на обекти, конференции и др.
Цената се определя на час като за 1 час снимане се получават 100 - 150 обработени кадъра. За конкретна оферта направете запитване!